Werving & selectie

Wat past bij jou?

Bij PhysioKlick begrijpen we dat het werken als fysiotherapeut in een ander land uitdagend kan zijn. Daarom bieden we begeleiding en ondersteuning aan de kandidaten en werkgevers, zelfs nadat zij aan het werk zijn gegaan.
Wij gaan zorgvuldig on met onze contacten en onderhouden de communicatie om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen goed geïnformeerd zijn en zich gehoord voelen gedurende het hele proces.

Wij luisteren naar de verwachtingen, doelen en waarden van zowel de fysiotherapeuten als werkgevers om een helder beeld te krijgen, van wat zij zoeken in een samenwerkingsverband. Hierdoor kunnen wij gericht zoeken naar de juiste plek voor fysiotherapeuten en de juiste fysiotherapeuten die klicken bij de specifieke eisen van de werkgevers.

Wij streven ernaar om bij te dragen aan het succes en de groei van de kandidaten en de organisatie van de werkgevers door aan de eisen en verwachtingen van beide partijen te voldoen, zodat zij tevreden zijn met hun keuze en optimaal kunnen profiteren van een succesvolle samenwerking.

Chiara van PhysioKlick Recruiter

Meer weten over Werving & Selectie?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Wij gebruiken functionele cookies. Lees meer