Vacatures in Fribourg

Fribourg, ook bekend als Freiburg, is een schilderachtige stad gelegen in het westen van Zwitserland. Het is de hoofdstad van het kanton Fribourg en ligt aan de oevers van de rivier de Sarine.

Een van de opvallendste kenmerken van Fribourg is de oude stad, die zich bovenop een heuvel bevindt. De oude binnenstad wordt gedomineerd door de indrukwekkende kathedraal van Saint-Nicolas, een gotisch meesterwerk dat dateert uit de 15e eeuw. De kathedraal biedt een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving.

Werken in Fribourg

Fribourg heeft een bloeiende gezondheidszorgsector, waardoor er goede werkgelegenheidskansen zijn voor fysiotherapeuten. Er zijn zowel openbare als particuliere zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra, klinieken en privépraktijken, waar fysiotherapeuten kunnen werken. Als fysiotherapeut in Fribourg profiteer je van goed uitgeruste medische faciliteiten, geavanceerde technologie en een professionele werkomgeving die gericht is op het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten.

Schrijf je in bij PhysioKlick
Blijf op de hoogte van onze vacatures
Dave van PhysioKlick Recruiter

Wil jij werken in Fribourg?

Heb jij vragen over het werken in Fribourg? Neem dan contact met ons op.

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Wij gebruiken functionele cookies. Lees meer