Hét fysiotherapeuten jobboard van Nederland

PhysioKlick helpt jou aan een nieuwe baan!

PhysioKlick is een werving- en selectiebureau voor werkzoekenden in Zwitserland en Nederland. Met een eigen vestiging in Zwitserland en al 10 jaar ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk van werkgevers en kunnen wij voor jouw de geschikte baan vinden.

Onze missie

Bij PhsyioKlick is het onze missie om Nederlandse fysiotherapeuten de mogelijkheid te bieden om hun carrière te ontwikkelen in Zwitserland en Nederland. Wij geloven dat deze stap kan leiden tot waardevolle ervaringen en persoonlijke groei voor de fysiotherapeuten, terwijl zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de gezondheidszorg in Zwitserland en in Nederland.

Daarnaast willen wij Zwitserse en Nederlandse praktijken helpen bij het vinden van hoogopgeleide en gemotiveerde fysiotherapeuten die hun team komen versterken.

Door een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde fysiotherapeuten in Nederland en onze expertise in internationale werving, kunnen wij bedrijven helpen om de juiste kandidaten te vinden en de kandidaten te voorzien van een baan in een fijne en geschikte werkomgeving.

Wij streven ernaar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen door open communicatie te hebben in onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht

Bij PhysioKlick staan persoonlijke aandacht, sterke relaties en succesvolle samenwerking centraal. Wij streven ernaar om te voorzien in de individuele behoeften van de fysiotherapeuten en werkgevers, zodat wij beide partijen de optimale ondersteuning kunnen bieden.

Kwaliteit

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de competenties van onze medewerkers. Zo kunnen werkgevers erop vertrouwen dat zij gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers krijgen en kunnen werknemers rekenen op ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is erg belangrijk, of het nu gaat om stages, tijdelijke vervanging of fulltime banen. Wij stemmen onze opdrachten af op de specifieke behoeftes van de werkgevers en werknemers. Wij zullen voor beide partijen een geschikte klick vinden.
"Om uniek te blijven, is het essentieel om onderscheidend te zijn. Bij PhysioKlick streven wij ernaar om elke dag met persoonlijke aandacht en een sterke toewijding te werken aan het vinden van de beste oplossingen voor werkgevers en werknemers."
— PhysioKlick Nederland
Chiara van PhysioKlick Recruiter

Wil jij aan de slag als fysiotherapeut?

Wij helpen jou graag verder en zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt als fysiotherapeut!

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Wij gebruiken functionele cookies. Lees meer