Vacatures in Wallis

Schrijf je in voor ons vacature alert

Het kanton Wallis, ook wel bekend als Valais in het Frans, is de thuisbasis van verschillende populaire skigebieden, waaronder Zermatt, Verbier en Crans-Montana, die internationaal bekend zijn. Deze skigebieden bieden uitstekende faciliteiten en uitgestrekte pistes, wat Wallis tot een populaire bestemming maakt voor wintersportliefhebbers.

Naast skiën en snowboarden biedt Wallis ook tal van andere recreatieve activiteiten. Het kanton heeft prachtige wandelroutes, bergpaden en klimmogelijkheden, waaronder de beroemde Matterhorn, een iconische berg die op de grens van Zwitserland en Italië ligt. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor mountainbiken, paragliden en andere avontuurlijke activiteiten.

Werken in Wallis

Zwitserland staat bekend om zijn hoge levensstandaarden, met een uitstekende kwaliteit van leven, gezondheidszorg en onderwijs. De natuurlijke schoonheid van de Zwitserse Alpen en meren is een bonus, wat het land een van de meest aantrekkelijke plekken maakt om te wonen en te werken. Zwitserland heeft ook een bloeiende economie, die wordt gekenmerkt door een hoog inkomen per hoofd van de bevolking, een laag werkloosheidspercentage en een sterk investeringsklimaat.

Schrijf je in bij PhysioKlick
Blijf op de hoogte van onze vacatures
Chiara van PhysioKlick Recruiter

Wil jij werken in Wallis?

Heb jij vragen over werken in Wallis? Neem dan contact met ons op.

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Wij gebruiken functionele cookies. Lees meer